KÖN

Kulturális Örökség Napjai

A programok két jól elkülöníthető részre bomlottak: a szombati napon a „Hetedíziglen” Család-Történet-Kutatás projekttel ismerkedhettek meg az érdeklődők. A legnagyobb érdeklődés a Konferenciateremben tartott rövid előadásokat kísérte, ahol a közönség soraiban kezdő és tapasztalt családkutatók egyaránt helyet foglaltak. Ugyancsak sokakat vonzott a Lovagteremben egész nap folyamatosan zajló iratbemutató, ahol kollégáink megismertették a jelenlévőkkel a kutatásban jól használható főbb irattípusokat.

Kulturális Örökség Napjai

Szeptember 21.

Az MNL Országos Levéltára ismert programjai mellett új, saját tartalommal jelentkezik, amely már része az intézmény új, „Hetedíziglen” Család–történet– kutatás című országos projektjének, s az egyik legnépszerűbb levéltári kutatási téma köré szerveződik.

Szombaton 10-től 18 óráig: családtörténet-kutatással kapcsolatos programjainkra várjuk az érdeklődőket.

Kulturális Örökség Napjai az MNL Országos Levéltárában

2018. szeptember 15-én, szombaton a Kulturális Örökség Napjai alkalmából intézményünk nyitott kapukkal várja a látogatókat, hogy együtt fedezzük fel különleges kulturális örökségünket. Idén nem csak kiállításokkal, épület- és raktársétákkal várjuk az érdeklődőket, hanem aktív részvételre buzdítjuk a hozzánk ellátogatókat, akik a Fortepan és az Europeana jóvoltából akár helyben digitalizáltathatják első világháborús magánirataikat, vagy családkutatásba kezdhetnek kollégáink segítségével!

Feliratkozás RSS - KÖN csatornájára